Ons bedrijf

AM Bouwwerken werd een 20 tal jaar geleden opgestart als een metaalconstructiebedrijf. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een volwaardig aannemingsbedrijf. Sinds enkele jaren hebben we onze intrek genomen aan de Assesteenweg 65 te Ternat. De hoofdactiviteiten van onze onderneming zijn vooral verbouwingen en totaalrenovaties. Als gevolg van een jarenlange samenwerking met een gekende gebouwenbeheerder (syndicus), is het onderhouden van gebouwen één van onze dagdagelijkse werkzaamheden. U kan ook steeds een beroep op ons doen voor kleine kluswerkjes in en rond uw woning.

We bieden een brede waaier van verbouwingswerkzaamheden aan, gaande van grove afbraakwerken tot de fijnste detailafwerking. Een paar voorbeelden van onze verbouwingsactiviteiten : Werfinrichting, Afbraak, Ruwbouw, Funderingswerken, Rioleringswerken, Metselwerken, Bevloering, Dakwerken, Isolatie, Zinkwerken, Afwerking, Pleisterwerken, Gyproc, Schrijnwerk.

Wij staan garant voor een persoonlijke aanpak, een streven naar perfectie en het leveren van een hoge kwaliteit .... en dit voor een eerlijke prijs.

Onze missie

Kwalitatief vakmanschap: Alles begint en eindigt met het vakmanschap van onze gemotiveerde bekwame werknemers. Zij vormen de basis van ons bedrijf.
Verbouwen is vertrouwen : We zijn mensen van ons woord. De gemaakte afspraken, beloftes en opleveringstermijnen worden consequent nagekomen. Het nakomen van afspraken, overleg en open communicatie tijdens het bouwproces samen met een sterk oplossingsgericht denken vinden we zeer belangrijk.
Flexibel: Met een bewuste keuze voor een kleinschaliger bedrijf trachten we een hoge kwaliteit te waarborgen. We trachten op elk domein de controle te handhaven en te garanderen. Dankzij ons kleinschalige karakter zijn we zeer flexibel en goed bereikbaar. Dit betekent ook een eenvoudige structuur, duidelijke communicatie en uiteraard een gedegen vakkennis.
Nazorg als extra service: We proberen onze klanten ook na het uitvoeren van hun bouwproject bij te staan. Een goede service en nazorg vinden we heel belangrijk.
Oog voor detail: We hechten veel belang aan een mooi afgewerkt eindresultaat. Hier nemen we dan ook graag onze tijd voor.

Onze diensten

verbouwingen

Meer weten over al onze verbouwingswerken?

renovaties

Meer weten over al onze totaalrenovaties?

onderhoud

Meer weten over al onze onderhoudswerken?

kluswerken

Wil je meer weten over al onze kluswerken?

 Overzicht van onze verbouwingsactiviteiten

WERFVOORBEREIDINGSWERKEN
✔ Afbraakwerken
✔ Graafwerken
✔ Grondwerken
✔ Funderingswerken
✔ Chapewerken

AFWERKING
✔ Gevelbepleistering
✔ Gevelbekleding in hout of composiet
✔ Plaatsen van sidings
✔ Plaatsen van gipsplaten
✔ Binnenbepleistering
✔ Schilderwerken binnen/buiten

RUWBOUWWERKEN
✔ Metselwerk : traditioneel, cellenbeton
✔ Plaatsen van dragende structuren
✔ Plaatsen van lateien en draagbalken
✔ Delen van muren in houtskeletbouw
✔ Isoleren van binnen- en buitenmuren

SCHRIJNWERK
✔ Plaatsing ramen en deuren
✔ Plaatsen van rolluiken, zonnewering, poorten
✔ Plaatsen en herstellen van plafonds
✔ Plaatsen van badkamers en keukens
✔ Plaatsen van houten vloeren
✔ Aanpassing trap in hout, metaal en inox

DAKWERKEN
✔ Herstelling platte en hellende daken
✔ Plaatsen of herstellen onderdakconstructie
✔ Plaatsen of herstellen dakbedekking & dakrand
✔ Isoleren van uw dak
✔ Inwerken van koepels en dakvensters

VLOERWERKEN
✔ Plaatsen van binnenvloer
✔ Betegelen van badkamer en toilet
✔ Aanleg van terrassen en opritten
✔ Klinker- en kasseiwerken
✔ Chapewerken
✔ Aanleg van terrassen in hout of composiet

Onze troeven

Meer dan 20 jaar ervaring, meewerkende patroon, materialen van topkwaliteit , flexibele werkploegen, hoogstaande afwerking

realisaties

Door de jaren heen hebben we tal van projecten gerealiseerd. Een aantal van deze projecten kan u bekijken in onze fotogalerij ...

Advies & info

Voor alle advies of informatie omtrent uw verbouwingsproject , vragen ivm onderhoud van gebouwen, vragen omtrent kluswerken, enz

Offerte aanvragen

Een gratis offerte aanvragen voor uw project ... Het volstaat om ons contactformulier in te vullen en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

Contacteer ons

Contacteer ons als u advies of informatie wilt voor uw verbouwingsproject, kluswerken, onderhoud van gebouwen, renovaties, ruwbouwwerken, dakwerken, enz....
Aarzel ook niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte.